Besplatni Web Hosting | Web Hosting | Registracija Domena | Supetar | Jeftinije Telefoniranje | Mikrotik Hrvatska | Croatia Holidays | Croatia Apartments
Datum Vijesti
24/6 Danas novosti samo u download sekciji..stigao je novi kopeijev build XviD 19.06.2003, a tu su i tdx 2002 specifikacije, iliti "svjetska" pravila kako bi film trebao biti kodiran, samo što su iz 2002, nisam mogao pronaći iz 2003, ako netko to ima slobodno neka mi posalje na mail.
23/6 Nadam se da sam sada barem na duže vrijeme riješio probleme sa hostingom, sada imam host na Pondiju, što znači da i crodivx.tk normalno radi. Od novosti primijetite ovaj slatki satić na vrhu :-)) u download sekciji imate novi tvtool - 7.2.5. Eto to bi bilo to. Slobodno svoje prijedloge saljite na marko.tosic@zg.htnet.hr.
21/6 Uvedena je download sekcija, možete skinuti najnovije verzije programa - bsplayer, ffdshow, ac3 filter, coda codec pack, xvid codec, avisynth eidtor, subrip, subrip matrice itd. Prije ova sekcija nije bila moguća jer sam držao stranicu na hinetovim serverima, sad sam prešao na novi besplatni server sa 50 MB prostora.
17/6

Nakon dugo vremena evo konačno funkcionalnih stranica, makar se ima još jako puno posla za odraditi. Nadam se da ću nalaziti vremena za svakodnevna poboljšanja. Naravno, svi koji imaju zanimljive materijale i žele da im to objavim na svojoj stranici slobodno mi se mogu obratiti na ovu adresu marko.tosic@zg.htnet.hr. Također molim sve one koji imaju izrađene stranice o DivX-u ili vezano uz to neka mi pošalju svoje linkove da ih uvrstim u svoju sekciju linkovi.

Dodane su neke sitnice, poput back linka na vodičima da se možete vratiti na prethodnu stranicu, a dodan je i jedan dokument - objašnjenje opcija xvid-a

19/5 Ovo je samo malo testiranje novog dizajna. Ove stranice još nisu u potpunosti funkcionalne, zapravo, nisu ni približno funkcionalne, linkovi s lijeve strane ne rade jer još nisam uspio ni napraviti sadržaj tih stranica. Ali škola mi je gotova, pa očekujte da će se narednih dana sadržaj samo dodavati. Imam puno ideja, nadam se da ću ih uspjet sve realizirat.
18/5 Moju maturalnu o Divx-u i dalje možete skinuti ovdje.